Guide til at bestille fodboldbilletter online

Har du måske overværet U21 EM i Tjekkiet kan det være, du har fået lyst til at komme ud og se fodbold. Og gerne andet end den lokale serie 4-klub, som har mere travlt med at smugle øl i drikkedunkene, end de har med at få bolden i nettet.

Der er et Europamesterskab på trapperne og efter sommeren, starter Premier League og La Liga på en frisk. Men hvordan får du egentlig fat i billetter til fodboldkampe? Mere om det her.

Det nemmeste er online

Du kan selvfølgelig bare møde op hos dit favoritholds stadion, et par timer inden kampen går i gang og stille dig i kø. Det er bare ikke muligt, hvis du ønsker at se topfodbold i udlandet.

Den letteste måde at købe fodboldbilletter er nemlig ved at åbne din computer og søge på internettet. På langt de fleste holds hjemmesider kan du købe billetter til deres hjemmekampe og ellers findes der forhandlere, som kan hjælpe dig i gang.

Hvis du gerne vil have et lidt større overblik over kampene i for eksempel superligaen, kan du altid kigge på sider som resultat.dk, bold.dk eller indkast.dk, hvor du kan finde kampprogram for både superligaen, første division og internationale ligaer.

Book hele ture med fodboldkampe

Hvis du er interesseret i at se fodbold på højeste niveau, skal du til udlandet, hvor blandt andet den tyske, engelske og spanske liga er noget bedre. Her kan du booke billetterne hjemmefra på sider som Ticket2 og Olka Express.

På Viagogo.dk kan du finde billetter til et væld af sportsbegivenheder. Deriblandt til de internationale ligaer. Men hvis du gerne på forhånd vil have planlagt hele rejsen til for eksempel England, så du kan komme på Anfield, White Hart Lane eller Old Trafford, kan du også booke hele turen på rejsesider online..

På Travel2football.dk oplyser du bare, hvilket hold du gerne vil over og se. Derefter køber du fodboldbilletter til en kamp, der passer dig, og sammen med billetterne betaler du for hotelopholdet. Derefter kan du finde en billig flybillet til England, og snart sidder du med en kold fadøl og ser dit yndlingshold i aktion.

Det er nemmere at finde fodboldbilletter til storkampe, end de fleste mænd tror, det handler bare om at lede de rigtige steder online.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s