Låne 30.000 på nettet eller i banken?

Låne 30000 på nettet eller i bankenHvis du eksempelvis står og mangler 30.000 kroner til at lave om på badeværelset derhjemme, kan det være du skal ud og have dig et lån. Men skal du satse på banken eller internettets mange muligheder?

LTFH bloggen har set på de forskellige fordele og ulemper, du bør kende til.

Fordele og ulemper

Fordelene ved at låne de 30.000 kroner i banken er, at det vil være billigst for dig. Trods øget konkurrence på nettet er banken stadig det billigste sted at låne penge, fordi de kan tilbyde dig den laveste rente. En anden fordel ved at vælge banken er også, at du kan få rådgivning af din bankrådgiver, som kan hjælpe dig med at skabe et overblik over din økonomi, og hvordan dit lån skal strikkes sammen.

Ulemperne ved banken er, at de vil have, at du kan stille sikkerhed, så de er sikre på at få deres penge. Desuden er det ikke sikkert, at de vil låne dig pengene, da bankerne er mest villige til at låne penge ved de større investeringer som bolig- eller bilkøb. Ofte tager det også væsentligt længere tid for bankerne at godkende dig, sammenlignet med de online låneudbydere.

Klikker du dig ind på nettet, er tilbuddene mange. Du kan nemt og hurtigt få fingrene i de 30.000 kroner, hvis låneudbyderne godkender din ansøgning. Fordelene ved at bruge nettet er, at de ikke har krav om, at du kan stille sikkerhed, ligesom de heller ikke blander sig i, hvad du skal bruge dine penge til. Det er der ud over en hurtig proces, og udbyderne giver dig svar på din ansøgning inden for en time, efter du har sendt den.

Ulemperne er, at det kan være dyrere i længden at tage et lån over nettet, og det er en god idé at kigge sig godt for, så du ved præcis, hvor meget du kommer til at betale i alt.

Låneudbydere er blevet en prisvenligt mulighed

Markedet for online låneudbydere er vokset kraftigt. Den udvikling har skabt konkurrence blandt firmaerne på, hvem der kan tilbyde det mest attraktive renter til stor gavn for dig. Der var nemlig en tid, hvor online lån var noget, du skulle passe rigtig godt på med, da det kunne ende med at blive rigtig dyrt i længden.

Sådan er det ikke nødvendigvis længere, fordi konkurrencen har presset renterne på lånene helt i bund, så de næsten kan konkurrere med bankernes priser. Sørg for at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer ved at ansøge mange steder. Så er du nemlig sikker på, at du får det billigst mulige lån. Og dermed også det billigste badeværelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s