Lån penge til nyt tøj

Lån penge til nyt tøj

Har du brug for penge til nyt tøj? Det kan være du skal til et større bryllup, hvor du ikke kan komme i hvad som helst. Det kan være du starter på nyt job, hvor det forventes at du kommer i pænt jakkesæt.

Mange scenarier kan udspille sig, men du kan heldigvis nemt låne penge til nyt tøj online. Vi ser på dine bedste muligheder i denne artikel.

Lån til nyt tøj – hvor skal jeg søge?

Der er mange muligheder for at optage lån til nyt tøj, for mens banken typisk siger nej, er online udbyderne mere modtagelige for ansøgninger. Her har du gode godkendelseschancer, så længe du har en fast indkomst.

Men hvor skal du så søge lån til nyt tøj? Det er det store spørgsmål og vi vil gøre dig klogere her. Lad det være sagt, at du aldrig kan vide hvem der er billigst på forhånd, det vil kræve du ansøger og indhenter tilbud.

Når det er sagt, så er der altid udbydere som generelt set, er billigere end andre. Her tænker vi specielt på følgende udbydere:

  • Vivus: Små lån på 4.000, gratis for nye kunder.
  • Bank Norwegian: Lån 5.000 – 400.000 til en lav rente
  • Santander Consumer: Store lån på 50.000 – 350.000 til meget fornuftig rente.

Alt efter dine pengebehov, vil dette være tre prisvenlige udbydere. I tilfældet hvor du skal låne penge til tøj, bør du nok særligt overveje Vivus som ny kunde.

Det bliver ikke billigere end gratis og hvis du ved at du får 4.000 ind på kontoen, inden for 30 dage, vil det være den bedste vej at gå. Har du brug for flere penge til nyt jakkesæt, ny kjole eller andet, kan de to øvrige firmaer overvejes.

Mange muligheder – Høj godkendelsesrate

Der er én ting du bør vide om online lånemarkedet og det er at mulighederne er mange. Du kan næsten altid finde en eller flere lånefirmaer som kan hjælpe dig, så længe du ikke er registreret i RKI. Det gør nemlig at alle firmaer vil afvise din ansøgning.

Godkendelsesraten er høj sammenlignet med landets pengeinstitutter, hvor det er svært at få deres accept.

Online skal du ikke spekulere på om pengene bruges til nyt tøj, ny iPhone eller noget helt tredje. Det gør ingen forskel og det vil være forfriskende at vide, for de fleste danskere.

Kom i gang med at ansøge med det samme via sammenligningssider som Findino.dk eller Termino.dk. Her kan du få et godt indblik i markedet, deres forhold og derved finde frem til en laveste åop.

Ifølge Finansrådet, bør du altid gå efter den laveste åop, hvis du vil finde den billigste finansieringsløsning.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s