Gino Marcello jakkesæt

Gino Marcello jakkesætDet er vigtigt at finde det helt rigtige jakkesæt. Jakkesættet kan bruges i mange forskellige situationer, både til formelle begivenheder som bryllup, dåb, fødselsdag og fest, eller til mere afslappede begivenheder som på arbejdet, og selvfølgelig er det passende til begravelser.

Det kan være svært at finde ét sæt, der passer til alle begivenheder, da begravelsessættet for eksempel bør være sort, men det bør det ikke være til fest og hverdag. Vælger du et mørkeblåt eller koksgråt, kan det bruges til mange forskellige lejligheder – men det er stadig en god idé at skelne mellem fest- og hverdagssættet.

Jakkesæt fra Gino Marcello er stilfulde

Det er vigtigt, at jakkesættet afspejler din personlighed og individuelle stil. Det kan det sagtens gøre, selvom det er enkelt og stilfuldt. Vælger du et sæt fra Gino Marcello, er det netop sådan et sæt du får: et stilfuldt jakkesæt.

Der er mange detaljer, du skal lægge mærke til, når du vælger dit sæt. Pasformen skal være i orden. Det er vigtigt, at jakken ikke er for stor over skuldrene, eller så lille at den gaber foran, når den bliver lukket. På samme måde må bukserne heller ikke stumpe eller sidde for stramt, og de må heller ikke gå så langt ned, at de bliver slidt bag ved hælen.

Samtidig skal du også lægge mærke til de små detaljer – vil du have to eller tre knapper? En brystlomme eller flere lommer? Når du vælger et Gino Marcello jakkesæt, finder du et udvalg af sæt, der netop har forskellige, små detaljer, som gør at du kan finde det sæt, der fremhæver din personlige stil – uden at gå på kompromis med at være moderne, elegant og stilfuld.

Gino Marcello – et moderne tøjmærke

Gino Marcello er – ud over at producent af stilfulde jakkesæt – et moderne tøjmærke. De vægter højt at følge tiden tendenser, og deres designs er altid inspireret af moderne farver og andre elementer. Selvom Gino Marcello er et moderne tøjmærke, følger det som sagt med tiden, og er samtidig tidsløst. Så selvom de enkelte designs kan variere, er du altid garanteret et stilfuldt og tidsvarende design.

Derudover er udtrykket klassisk og rent, hvilket også er gennemgående i Gino Marcellos andre produkter. Det omhandler blandt andet skjorter, jakker og jeans. Samtidig er komforten høj, hvilket betyder at du med fordel kan vælge dine nye skjorter både til dit nye jakkesæt og til hverdags- og arbejdsbrug.

Andre mærker du kan overveje

Der er mange gode mærker på markedet, hvorfor du bør undersøge flere muligheder, inden du tager en beslutning. Hvem du skal vælge, er helt op til dig selv og hvilken stilart du ønsker.

Jakkesæt af danske Bertoni og mærket Garant, vil begge være gode muligheder hvis du ønsker meget for pengene og stilfulde varianter – med danskere bag.

Er du til andre skandinaviske mærker som Cavaliere og Tiger of Sweden, kunne det være en anden mulighed. Alle 4 mærker har skandinaviske rødder, hvilket kommer til udtryk i designet – enten heltvist eller delvis.

Du kan læse mere om de to svenske brands på denne side.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s