Den store butterfly guide

Butterfly guideDen store butterfly guide er landet og vi giver dig alle vores bedste råd og input lige her. Få indblik i hvordan den bindes, hvordan den bruges og meget mere.

Hvordan binder man sin butterfly flot, hurtigt og nemt? Og hvornår er det passende med sådan en – til hverdag, fest eller begge dele? Læs vores store butterfly guide, og finde ud af det hele her!

Sådan binder du en butterfly

Alle der går med butterfly, kender nok problemet; man er næsten færdig med at gøre sig klar, og skal til og afsted, men der mangler lige en enkelt ting, som er butterflien. Hvordan er det nu lige man binder den?

Det kan gøre en i virkelig dårligt humør at stå og fedte rundt med den uden rigtig at komme nogen vegne, og derfor er det en god idé at lære sig selv at binde den – og ikke mindst at huske at øve sig på det, inden man står i situationen!

Den bedste måde at lære det på, er via videoer, medmindre du har en læremester foran dig. Vi har derfor fundet en lærerig video frem til dig:

Her finder du en nem videoguide til at binde butterfly.

Den nemme løsning: Forbundet

Du kan også springe over hvor gærdet er lavest, og investere i en eller flere forbundet butterflies. Med sådan en undgår du det beskrevne scenarie, og kan i løbet af få sekunder sætte den fast med en spænde eller knap. Dette er selvfølgelig ikke den helt klassiske måde at gøre det på, men det fungerer stadigvæk fint.

De fleste eksperter og mænd der er vant til at gå pænt klædt, vil hurtigt kunne se at det ikke er en selvbinder. En selvbinder er bare meget bedre. For nogle fungerer den bundne godt, men til bryllupper og lignende, bør du lære at binde den selv.

Du finder et stort og varieret udvalg af både selvbindere og bundne butterflies på denne side. Butterflyogslips.dk har ét af de bedste sortimenter på markedet.

Hvornår bruger man butterfly?

En butterfly er super festligt, og bruges som udgangspunkt til fine fester, bryllupper eller hvis du skal til galla. Ved at bruge den, udstråler du, at du er klar til fest, og at du har tænkt over dit outfit.

En butterfly kan bruges som accessory til mange sæt tøj. Den går rigtig godt både til jakkesæt og smoking, og mere afslappede looks som skjorte og jeans, der får et ordentligt spark ved at bruge en butterfly til.

Er du modig, og går du op i mode og i din udstråling, så kan du også sagtens bruge den til hverdag også. Det giver en stærk personlig udstråling, og det behøver slet ikke at ‘være for meget’ – tværtimod så er der flere end man tror, der værdsætter mænd, der går op i deres stil.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s