3 jakkesæt butikker i København, du bør kende

Jakkesæt butikker i KøbenhavnLTFH bloggen har set på en række af de førende jakkesæt butikker i København. Ønsker du at handle hos specialister, der har masser af viden og forstand på området?

Se hvilke 3 jakkesæt butikker i København, du bør kende til. De har hver deres ting at byde på, som vi præsenterer dig for her.

Herrernes Magasin – Nørregade 20

Herrernes Magasin er en populær jakkesætsbutik i København, med modemanden David K i spidsen. De fleste kender ham sikkert fra GO’ TV og deres gentlemanish stilart.

Butikken er ikke den største, men det giver den en særlig charme, stemning og nærhed. Du vil derfor altid føle dig veltilpas i butikken på Nørregade. De har ekstremt kompetente medarbejdere til at hjælpe dig, selv med komplicerede tøjdele som jakkesæt, smokings og kjole & hvidt sæt. For alle tre gælder der jo særlige regler og forhold, du bør kende til.

Du bliver godt klædt på hos Herrernes Magasin, uanset om det er til business, bryllup eller arbejde. Vi har fundet et videoklip frem, fra ét af de mange besøg i GO’ Studiet:

Besøg deres hjemmeside her.

Troelstrup – Vester Voldgade 5

Tæt på Herrernes Magasin finder du herretøjsbutikken Troelstrup. Den ligger ikke mere end ca. 1 kilometer væk. Du kan derfor vælge at slå to fluer med ét smæk, hvis du søger efter nyt tøj som mand.

Troelstrup butikken er lidt større, med to relativ store etager og appellerer nok mere til den almindelige pæne herrepåklædning. Så hvor Herrernes Magasin har rigtig meget inden for jakkesæt, skjorter, smoking og kjole & hvidt sæt, finder du ligeledes sweatshirts, jakker mv. hos Troelstrup.

Vi anser begge jakkesæt butikker for at være blandt de førende i København, selv hvis du leder efter andre former for herretøj.

Besøg deres hjemmeside her.

John Henric & Friends – Store Kongensgade 42

Sidst har vi John Henric & Fiends, der adskiller sig på et par områder. For det første har de et rigtig stort og varieret udvalg af butterflies, hvis du søger det. For det andet ligger de på Østerbro og ikke ved Nørreport st. som de to øvrige.

For det tredje er deres priser typisk mere medgørlige. Det kommer særligt til udtryk ved deres jakkesæt lagersalg, hvor de billigste sæt kan købes til 2.495 kr. Det er ekstremt billigt, uden du behøver at forvente syfejl eller huller i ærmerne. Kvaliteten er på samme høje niveau.

Vi har derfor valgt at tage dem med, for dig der har et mindre budget. For selvom Herrernes Magasin by David K og Troelstrup er fantastiske butikker, er de ikke billige.

Du kan i højere grad finde lækre, men prisvenlige produkter hos John Henric & Friends. De har også det meste inden for accessories til mænd. Sidst er det værd at nævne, de ligeledes har en butik på Østerbrogade 51, hvis det er tættere på dig.

Besøg deres hjemmeside her.

 

Har du selv en mening eller erfaringer om ovenstående, eller øvrige jakkesæt butikker i København? Så hører vi gerne fra dig, således artiklen er dækkende for de førende steder i København.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s