Prissammenligning af lån online

Der er mange steder og muligheder for at lave lån online, men priserne/omkostningerne vil være vidt forskellige. Det er derfor en rigtig god idé at gøre brug af prissammenligning, så du finder den billigste udbyder. Der er flere sider som kan hjælpe dig godt i gang.

På Findino.dk kan du se dine lånemuligheder ud fra hvor meget du mangler på kontoen, eller hvor gammel du er. Begge elementer som påvirker dit udvalg. Se mere her.

På Kapitalfinans.dk kan du se de billigste kviklån og forbrugslån på online markedet. To forskellige lånetyper, der kan være svære at skelne mellem hinanden, men som har vidt forskellige løbetider, renter mv. Se mere her

Begge hjemmesider og mange andre, vil hjælpe dig med at sammenligne udbydere, så du ender med den bedste løsning. Det er hele essensen ved prissammenligning.

Sammenligning af ikke-fysiske produkter

De fleste danskere er vant til at sammenligne fysiske og håndgribelige produkter som smartphones, iPads eller en smart Peak Performance jakke. Vi er mindre vant til at sammenligne ikke-fysiske produkter (ydelser og tilbud) og det tror vi der er flere grunde til.

Den primære er at der ikke er faste priser, men at prisen vil variere fra opgave til opgave. Eller fra kunde til kunde, som det er tilfældet i lånebranchen. Det er derfor ikke lige så udbredt her, omend der faktisk er mange penge at spare. Typisk endnu flere, end du kan spare ved at købe ny iPad eller smartphone hos den billigste forhandler.

Er der virkelig så meget at spare?

Er du ikke helt sikker på, at der vitterligt er så meget at spare? Så tager du grueligt fejl, for der kan spares tusindvis af kroner. Prøv at bruge en af de beregnere du finder på nettet og så vil du opleve, hvor stor en indflydelse selv små renteforskelle kan have.

Det er klart, at omkostningerne og dermed de potentielle besparelser, afhænger meget af om du låner 5.000, 50.000 eller 100.000 kroner. Jo større beløb, desto større indvirkning vil renten have samlet set. Når alt dette er sagt, gør du klogt i at prissammenligne lån uanset hvor meget du mangler. Det behøver ikke tage mere end 30 minutter og er al tiden værd.

Du bruger sikkert allerede Pricerunner?

Du bruger sikkert allerede tjenesten Pricerunner, som de fleste andre danskere, når du skal tjekke produkter og forhandlere. Det er blevet en vane for mange, for ikke at nævne deres store synlighed på nettet, som ligeledes bidrager til tendensen.

Du bør se tilsvarende på situationen, når du skal finde de bedste forbrugslån, forsikringer eller byggetilbud. At indhente tilbud vil altid være uforpligtende i sådanne tilfælde, hvorfor det kun “koster” din tid. Og så værdifuld kan 30-60 minutter af din tid, altså ikke være! Så kom i gang med prissammenligning af lån, og få valgt den bedste løsning for dig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s