Forbrugslån til computer

Forbrugslån til computerHar du brug for de sidste penge til køb af en ny computer? En computer kan koste alt fra 3.000 til 20.000 kr. alt efter hvor meget den skal kunne, så det kan hurtigt blive nødvendigt med et lån.

LTFH bloggen ser på dine muligheder for at lave forbrugslån til computer, med fokus på to af de normale veje at gå. Du kan enten vælge finansiering online eller finansiering hos forhandleren.

Finansiering online

Der er flere og flere forbrugere der vælger at optage forbrugslån, da det er kendetegnet ved en lang række fordele. Det er nemt at søge, hurtigt at få pengene og godkendelseskravene er relativ milde.

Dertil kommer at mange udbydere har lavere rente end længe, så det behøver slet ikke være så dyrt, som for bare 5-10 år siden. Finansiering online er blevet en oplagt mulighed, hvis du mangler penge til køb af computer.

Du kan søge forbrugslån til computer via Danlaan.dk her.

Finansiering hos forhandleren

– Rentefri finansiering, men vær OBS på oprettelsesgebyret!

Den næste mulighed er finansiering hos forhandleren og selvom den er rentefri, er den bestemt ikke gratis. Der er en central forskel, det skal du huske på.

For det kan godt være du får en rente på 0 %, men så skal du til gengæld betale et oprettelsesgebyr på op til 999 kr. hos forhandlere som Elgiganten. Det betyder, at finansieringen godt nok er rentefri, men med en bestemt ÅOP.  Du bør derfor sammenligne denne ÅOP, men den du får tilbudt af lånefirmaerne online.

Se mere om rentefri finansiering hos Elgiganten her.

Der er ingen tvivl om at sammenligningen er et væsentlig aspekt, når du skal finde den billigste løsning. Se mere om prissammenligning af lån her.

Gratis lån, hvis det er nok?

Sidst er det værd at nævne muligheden for at lave gratis lån online. Hos Vivus og Lendon kan du fx. låne 4.000 kroner gratis, som ny kunde. Så hvis det er nok til at finansiere computerkøbet, vil det være den allerbilligste vej at gå.

Det sker ganske vist under den præmis, at du kan tilbagebetale pengene inden for 30 dage. Så det skal du være helt sikker på er muligt, for ellers kan det hurtigt blive dyrt, i form af rykkere og gebyrer.

Det er de færreste banker der ønsker at tilbyde dig mindre forbrugslån til køb af computer, så det er derfor vi ikke har valgt at inkludere dem i denne artikel. Har du et særligt godt forhold til banken, med rådighed i økonomien, kan du naturligvis altid forhøre dig. Det behøver ikke tage lang tid at få en indikation af din bankrådgiver, om det er muligt eller ej.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s